helgen etc

((yo yo. det här inlägget kan ni mest se som ett sätt för mig att komma ihåg vad jag gör))
torsdagen var en väldigt lång dag. Gick på lektionen klockan åtta men märkte snabbt att det var på en ganska låg nivå och även om den var genus med en annan vinkel än vad jag läst så var det sånt en förstod typ när en var 15, dvs att det finns en könsmaktordning och könsroller och att livet är orättvist. Bestämde rätt snabbt att jag inte skulle ta den kursen. Gick på den oklara afro-american studies lektionen och kände mig fortsatt tveksam till om det är en kurs jag ska fortsätta ta. Tränade lite med Julia som fyllde år och åt sen lunch, en riktigt trött pizzaslice men det var vad hon ville ha. Sen gick jag hem och pysslade lite, duschade osv och vid fyra gick jag till skolan igen för att testa ännu en kurs. Global Health and Social Justice, en sociologikurs. Äntligen en kvinnlig professor och en engagerad sådan. Älskade henne. Blev rädd för workloaden men pratade lite med readern och det kändes ändå rätt lugnt. Jag ligger redan efter såklart men får lösa det i veckan. Så nu har jag 8 säkra poäng som jag verkligen vill läsa. Sen kommer det bli 3-4 poäng film, keramik eller afro american studies och 1-2 poäng decal av något slag. Blir nog bra. Vill inte dö av stress bara. Juste tillbaka till torsdagen, efter lektionen mötte jag upp med Julia och Hedda för att fira Julias b-day. Vi drack varsin riktigt äcklig drink på en rätt trevlig bar förutom att vi fick hobbitsätena i hörnet. Alltså ni vet hur hög en bardisk är? Så hög var bardisken förutom på 3 platser på hörnet. Aldrig känt mig så liten. Svepte motvilligt drinken och gick till Joshu-ya för att äta middag. Åt där med mams paps o oskar också, det är en "american japanese fusion" restaurang som ca alla restauranger. Mkt god sushi tho. 
I fredags hade jag inga lektioner men pluggade faktikst typ hela dagen, gick dåligt och fick inte så mycket läst men bra adjusta in i att vara på bibliotek och sånt. 
Gick till en nyöppnad mataffär i ett område som jag aldrig varit i som är supersupermysigt, måste verkligen hänga där mer. Såg typ 100 mammor som var mega gulliga med sina barn, ville fråga alla om dom ville ha barnvakt men kändes för creepy. På kvällen var jag på meningslös förfest men har lovat terapist att socialisera istället för deppa ihop hehe. Gick hem tidigt pga skulle upp tidigt men hade nog gått hem pga meningslös ändå. BOXADES med Therese på lördagmorgon, det var askul och fett. Älskar adrenalinkicken en får av att slåss. Så mkt bättre än all annan träning ::):):):)) . Åkte till SF på eftermiddagen o shoppa med Julia och Janet. Åt middag på trevligt ställe i mission förutom att vi efter 40 min väntan blev placerade utomhus på gatan så deppigt alla dog utom jag som försökte stay positive for once. Sen ledde konstiga saker till att jag körde Janets bil hem och hon stannade i SF. 
Idag har jag Julia Hedda o Lennart gått en lång promenad ner till 4th street som tydligen är en gata precis längst västerut i Berkeley som e svinmysig. Så kränkt att jag ej vetat om dess existens tills idag. Sen kunde vi ba ta en liten bro över free wayn så var vi i Berekely Marina som också var helt magiskt. Riktigt kränkt över att jag inte varit där heller. Ngn sa i början av höstterminen att det inte var något att se där så har aldrig tagit mig tid att upptäcka själv. Den personen ljög eller gick fel pga hav är alltid hav. Var så fint. Stor park med typ örti barnkalas och sen världens längsta pir, den slutade aldrig. Plus en restaurang med brunch på vattnet.. ja ni hör ju. 
Tog bussen hem, handlat mer mat, måste sluta handla mat. Ätit asgoda rester, kollat för mkt parks & rec while målat naglarna. blev sådär. gjorde matlåda, skrivit smörigt mejl till keramiklärare. ska nu sova och försöka låta bli att tänka på allt jag måste göra imorn. 
Godnatt hej. 

 
 
 
liv1 | |
Upp