höna

det finns inget så förvirrande som pounds.. Det är så jobbigt.. Man kan inte säga att man har gått ner 5 pounds. det är typ 2 kg. Typ 10 pounds räknas. Jag vet ens inte vad jag gagglar om. Jag tänkte typ bara, jag har gått upp 20 pounds (knappt) sen januari förra året. Och pappa väger typ 20 pounds mer än mig, knappt. haha, det låter helt galet. När man pratar med andra så väger typ alltid deras pappa typ 230 pounds.. Det är inte lätt att ha en skinny pappa som jag, haha.. Jävla träningsnarkomanfamilj man har blivit placerad i  ( jag pratar om familjen lundgren, mamma lisa, pappa claes och bror oskar). Förstår inte vad som hände.. Jag är nog det svarta fåret.. Undrar om det finns något jag kan slå dom i.. Får hitta på något.. Typ.. inte tennis, inte fotboll, inte golf, inte ridning (mamma kommer alltid ha mer erfarenhet), inte skidor... inte skridskor.. inte kondition, inte styrka.. Oh well.. Jag får väl skylla på att jag är lilla flickan, oskyldig och skör... haha..

i boot camp så går dom två dagar utan mat, det skulle jag inte utsätta mig själv för.. Jag hade dött i boot camp. Om typ värsta machokillarna gråter.. Sen Irak 2 år, vad är det för skit liksom..

Tacka vet jag Sverige, fred i typ 300 år. Fina grejer det. Undrar om det är vår ärlighet som gör det.. Det måste ju komma med något gott, vår ärlighet.. Och oartighet. Inte introducera för föräldrar, eller följa till dörren, osv.
Pratade om det med en tjej på laget idag.. Om hon ska ut med en kille så måste hon introducera honom för hennes föräldrar, och hennes pappa älskar att grilla dom.. Hade varit jobbigt..

Vi gjorde vofflor idag i skolan, svenska vofflor med grädde och sylt går bara inte att slå.. Ändå så krängde jag två. Med sirap på, ens inte gott, bara sött o jobbigt. Men jag lyckades iaf övertala lärare plus grupp att vi skulle håla dom varma i ugnen istället för att värma dom i micron. Nån måtta får det väl ändå vara. Tror att jag måste bjuda på vofflor nån gång, svenska vofflor.

Fan, klockan är 1:45, och jag kom nyss på att nathan ska handla imorn.. måste ut i köket o skriva lista, orkar inte, är så lat. Men det måste jag göra om jag vill ha något.. Kanske kan göra en köttfärssås i veckan, om jag orkar.. Grejen är att jag orkar göra det, jag orkar bara inte tänka på allt som man ska ha i, o skriva på listan..

jag är en sorglig figur.

fun säger vissa. boring as hell säger andra. quiet säger dom flesta. ibland crazy & hot. ganska ofta cute. mest, ordet som hör ihop med mig är sarcasm. eller irony . lat har väl hänt att någon har kallat mig, och "mest omotiverade personen i världen". men även disrespectful och rude kan jag väl skriva i CV:t. Mest stolt är jag äver "not completly retarded"
liv1 | | 2 kommentarer

oh no

image254Så.. Jag får inte åka till San Antonio. booooh. Fattar ni hur underbart det hade varit. Torsdag-Söndag. Kommer fram sent torsdagkväll, äter, sover. Gör San Antonio på Fredagen.. shoppar osv. Lördag åker till Austin.. Och till New Sweden. Sen hem söndag.
men nejnej, fanny får inte ta ledigt från skolan en dag. Det har ju varit katastrof. Åt hellvete med allt.

Fast jag ska försöka vara positiv, verkligen, jag ska verkligen försöka.. Men det hade varit perfekt. Ooh life..

Annars är allt fin fint i mitt liv. Spelade typ fotbollsbränboll/baseboll idag på fotbollen, typ 30 grader ute. helt äckligt varmt, sen hämtade Jenna mig så sprang vi, 10 minuter, gick 2 minuter, sprang 10 minuter. Det var rätt jobbigt trots allt.. Fast jag kan göra det. Snart så.. haha..
Ett litet tips till alla er som har bra kondition / är i from. Sluta aldrig träna. Jag tränade inte på 2 år, och det är fan det jobbigaste jag varit med om att få upp allt igen. Gah ! kommer aldrig vara nere på 54 kg. Oh well. life is life..

Kollade igenom gamla bilder idag o igår.. Hittade många fina, galna, bilder, från saker jag inte kommer ihåg har hänt i mitt liv.. Det är fint.
Jag vill mest sitta o dricka te hemma i älta nu. Eller egentligen inte te. Jag vill bara sitta på min röda stol, med min röda mössa. Vill hem till mamsen o papse o alla. Fast egentligen inte. Här om natten kunde jag liksom inte alls sova för jag vet att det bara är 2 månader kvar (lite drygt), och jag kommer gråta när jag åker här ifrån. Lite, för vissa. Och sen när jag kommer hem kommer jag märka hur mkt jag saknar vissa saker, personer, osv. Fast det kan man inte veta nu.

Och btw... Jag undrar vem molly är, som tycker min blogg är roligare än blondinbellas. Jag känner ingen molly liksom, har aldrig gjort. SPÄNNANDE ! haha.. låt mig säga LOL åt mig själv.
image253Lately you've been bothered by your friends
We will disturb you, to make you talk again
Try to find the other side of you
The things you hide, what you dont say

We say no, oh no
We won't let you slip inbetween
We say no, oh no
We won't let you squeeze right through

Give you second chances easily
We wait for answers, for hours and years
But the sadness in your eyes won't go away
It becomes you, in a strange kind of way
I wonder were you come from
Who you've been
What you gain, if you win
But my guess is right you break like glass
And I wonder where, your god was then

I say no, oh no
I won't let you slip inbetween
I say no, oh no
I won't let you squeeze right through

Oh how sweet a girl like you can be
When she tries
You're changing skin like i change clothes
You're faking it well but it shows

You say, lately I've been bothered by my friends
They need foregiveness
I need therapy, they say
Better lock up well before they come
With their prairs, and loaded guns
Better lock up well before they come
More than ten years to ignore, what they here for

We say no, oh no
We won't let you slip inbetween
we say no, oh no
we won't let you squeeze right through

We say no, no no no
Since you fall from every throne
liv1 | | Kommentera

men jag har fina vadmuskler

en annan sak.

Jag har inte gjort mina madeinlumpen övningar på skitlänge.. typ, 1 vecka, men ändå. Jag börjar bli lat.. idag vägrar jag, är för trött, o arg, o ledsen. Fast det hade säkert fått mig att må bättre.
en annan anledning till att jag inte har gjort dom är att jag inte har kunnat logga in på sidan på evigheter..

nu kom jag äntligen in ! wieee, ändrade min konditionsträning till jogga 10, gå 2, jogga 10. passar mig utmärkt, jag har verkligen väääärldens sämsta kondition. Mamma kan säga vad hon vill om mitt perfekta steg, det hjälper liksom inte så mkt om man inte har några lungor. Jag försökte hålla andan här om dan. 15 sekunder.

jag är en sorglig figur


kolla mina vader, dom ser så äckliga ut. och smala. tror att det är en optical illusion

liv1 | | En kommentar
Upp