örghJag saknar usa för att jag verkligen hade för mkt fritid. Så mkt fritid att jag tog bilder på mig själv när jag badade badkar. Hemma har jag ens inte tid att bada badkar. Ändå konstig sak att sakna. Jag saknar massa andra saker också, som att hänga med randoms o göra random saker. Men mest saknar jag all tid till tankar och idéer.
Det var bra tio månader. Väldigt jobbiga tio månader. Väldigt roliga tio månader. Det hade varit så annorlunda nu. Om jag inte hade åkt. Om jag hade åkt nu. Om jag hade åkt igen. Allt hade varit så konstigt. Jag vill ta en helg ledigt från livet och ägna mig åt mig själv. Väcka liv i min kreativa ådra. Skriva en bok. Måla en tavla. Ta foton. Men inte den här helgen. Den här helgen ska jag hänga med mina gamla vänner, träna, plugga, städa, äta, dilla muffin. Det är också fint. Väldigt fint. Jag är trött. Jag vill göra det roligaste projektarbetet genom tiderna. Jag har höga krav. Jag har tydliga mål. Jag har ingen insperation.

liv1 | | En kommentar

höst

Jag vet att jag kommer vakna en dag o all fin höst kommer vara borta o det kommer vara mörk, kallt o äckligt. Jag älskar den fina hösten. Men sen kommer fem månaders pisshöst, med bara äckligt väder o mörker (om det inte händer något revolutionerande o faktiskt snöar i vinter). Jag är rädd. Jag är trött. Jag kanske åker till lund.


liv1 | | 2 kommentarer

ben morriissss

ÄÄÄÄLSKAR lyckliga snubben ! lyssna lyssna lyssna, för det tog mig en halvtimme att hitta den  ! 
http://www.myspace.com/benmorrissthlm

mumma .
liv1 | | Kommentera
Upp