snart.. snart..

image334Det är 18 dagars till jag fyller 18. FEST ! Vilket betyder att det är mindre än 18 dagar tills jag ser min söta mammi igen. Vi kommer säkert gå varandra på nerverna rätt snabbt. Sånt måste man räkna med, för annars föreställer man sig att det kommer bli lika sockersöt mor o dotter relation som det är i filmerna. Men det har vi väl aldrig haft. Jag älskar min mamma, missförstå mig rätt..

Dagen var fin, började klockan 12. Lunch med Andrea, Erin, Eric, Amy o Valentina. Mycket bra. Det pratades om musikorgasm, squirting, sweden, LA o Colombia

Eftermiddagen tillbringades med Andrea, doin nothing.. såg 27 dresses, möge bra film.. ruuulig liksom. hmm . nu sitter jag i träningskläder på sängen, väntar egentligen på ett sms från jenna som säger "let's go to the gym" för jag gillar inte att springa utomhus här.. blah! Men jag tror inte att det smset kommer komma, så jag kommer nog vara så illa tvungen att gå ut ändå..
liv1 | | En kommentar

hönan agda

image332Måste man verkligen ha aneroxi eller vara tränings -narkoman för att överleva dagens kropps ideal ? På riktigt. Jag orkar inte verkligen inte.. Jag kan träna, visst, men jag tycker inte att det är kul. Det känns bra lite efter. men jag har ingen lust att hålla på i månader utan att se resultat. Dessutom jag vet inte vad jag pratar om. Tänkte inte göra det här personligt.. hm För min poäng var något annat, but i lost it, som vanligt....

Jag lagade äggakaka till middag åt mig o amy-rose ikväll. Verkade som hon gillade det :) Jag gillade det. gött. Sen såg vi Monster-in-Law. sjukt rolig film. Hur som helst så är det en strand scen.. Och ni vet filmer, det är bara massa snygga brudar o killar gåendes , springandes , liggandes på stranden. Men det är en scen, och ena tjejen är sjukt snygg, man ser dom gåendes bakifrån, så hon har snygg kropp helt enkelt, brun o slank, haha. tjejen som går brevid henne, är rätt blek, har celiluter o bikinin hänger fult i röven. Och det sorgliga är att jag o amy-rose reagerar verkligen, o först typ "klagar" lite.. inte klagar men typ "varför valde dom henne haha" sen kom vi fram till att hon var "normal".


Eftermiddagen har spenderats med Andrea, we jamed out in her car to the sounds. craise ! Och hahah ! baby you can drive my car ! sa andrea, eller nä, jag sa "haha you should let me drive your car!" för vi vad vid en öde park, och ni ska veta att hennes bil, är en gammal farmorsbil, med växellåda, och fanny kan inte ens köra automat.. ja jevlar. haha Gick fan inte bra, jag skrattade panikartat hela tiden.. har bilder från händelsen, men tror inte jag ska dela med mig utav dom...

Sen åkte vi hem till andrea, o hon testade en frisyr som jag kanske ska ha på balen, fast jag tyckte inte om det, så nä. Och hon sminkade mig, och jag passar verkligen inte i mkt smink, ser bara konstigt ut..

Oh well.. Börjar 12 imorn, därför är jg uppe så sent.. Ska sova nu though.. Trött..
liv1 | | En kommentar

jag har rätt, jag ska skjutas

Alltså, sjukt fint. Texas.. Bara jävligt synd att jag bor i Lubbock. Allt ont om Texas är dumt, visst, det är väl inte den roligaste staten. Men ändå. Den har sina sidor. Vi bodde där mellan Forth Worth o Dallas, jättefina hus o villa områden o allt det där. Stora träd, flod, sjö, skog, stad, regn. Helt mysigt o bra.
Vi vaknade, packade, drack lite apelsin juice n hit the road again. Bacon and cheese croisant och donut holes till frukost. Sen bil bil bil, sov lite, satt mest o kollade på alla träd o kullar, lyssnade på musik, sen läste jag igen min Tommyland, bra bok. Fin bok. Kanske inte så fin, som sjuk. Visste ni att hans yngsta son heter Dylan Jagger Lee. Alltså alla tre är liksom efternamn på kända rockers. Bob Dylan, Mick Jagger och självklart Tommy Lee. Ändå tufft namn..
Vi pratade typ ingenting på hela vägen... Men det var ändå okej.

Sen när vi kom hem, till Ransom Canyon, så skulle Ashly 's(som hennes amerkianska namn är) värdpäron hämta någon på flygplatsen, så hon lagade en syd koreansk nudelsoppa, så jävla äckligt, lukten var fruktansvärd, och nudlarna var tjocka o slemmiga som jag vet inte vad, som tur va var det så svårt att äta, så jag kunde skylla på det varför jag inte åt så mkt. haha. Vi såg The Ultimate Gift, bra film ! Kollade lite på bilder från Syd Korea. Sjukt med regler dom har egentligen.. Typ i skolan måste alla ha mörkt hår, 10 inch långt o lugg, så alla ser liksom likadana ut, en tjej hade naturligt brunt hår, och hon var tvungen att färga det mörkt. Och först går dom i en strikt skola från typ 7 på morgonen till 17, sen går dom i second school från typ 19-01. Det är helt sjukt. Hon sa att hon inte behövde gå i second school varje dag, typ dom kunde välja att "bara" gå måndag, onsdag o fredag.. alltså sick man!

När hennes värdföräldrar kom tillbaka så åkte vi runt i canyon. Om jag hade varit tvungen att bo i den här delen av texas hade jag verkligen valt att bo i antingen buffalo spring lake eller ransom canyon. Det är skitfint. Ransom till och med finare än buffalo. Super fina hus, fin natur, allting fint :) Tog massa bilder som ni får se sen.

I bilen på vägen hem till my place, så disskuterade jag o ashly hur hopplöst lubbock var. Typ man kan inte få någon att förstå något vettigt, om miljön, hälsa o allt annat. Och det är bara inte lönt att försöka. Sen tänkte vi att vi skulle kirra fin fin utbildning komma tillbaka o fixa lubbock, men vi gav upp den idén rätt snabbt. Skulle aldrig funka.

Nu sitter jag här i soffan som vanligt, kollar på film, borde sova.. Borde tvätta men det kommer väl väcka ungen, så nä . Det kan göras imorn.. Hoppas bara att jag har något rent, som inte luktar främling..

Kommer kanske mer om helgen o bilder senare
liv1 | | Kommentera
Upp