man kan ju göra så, men det är inte rätt


jag har tänkt på att min familj är väldigt sportig och att jag är väldigt osportig just nu, oskar gymmar titt som tätt, innan skolan, efter skolan, han spelar golf och är tennis tränare, min pappa spelar tennis två gånger i veckan (en gång klockan sju på morgonen!!) dessutom tränar han på friskis & svettis (kommer hem varje gång o säger samma sak " det är faktiskt väldigt många tjejer i din ålder som tränar på samma pass som mig, du borde också" borde jag ta det som en pik?) och min mamma är ju hurtbullen själv, tennis, väldigt mkt tennis, matcher, träningar, damkvällar hej o hå, sen friskis när hon hinner. och vad jag gör för att hålla mig så smäcker undrar ni nu, och jag vet faktiskt inte, gift from abowe, naturligt vacker? höhö, men seriöst jag är fan lyckligt lottad att jag har min fars arvanlag när det gäller ämnesomsättning  och sånt, jag borde va stor som ett hus vid det här laget, och enligt min storlek på kläderna är jag inte det (om fettet hänger ut o sömmarna spricker borde nån sagt det väl?).. sen är jag väl inte så supersmal heheh men lite lagom mullig, Lars är ju min idol så ni vet ju vad jag kämpar för " tjock blond och konstig" känner att det är min sån va heter det, tvillingsjäl, mysigt jö.

men idag har jag motionerat, lite i alla fall, jag va o delade ut tennis tidningen till alla som är medlemmar på klisätravägen, bergstigen och kolarängsvägen, det är en del faktiskt. " ordförande i tennis klubbens dotter och all motion hon får är dela ut tidningen en gång i kvartalet" ja en sorglig syn. men eftersom ödet vill mig något så glömde jag lämna tidningar på vissa ställen som jag gick förbi typ 10 gånger så jag fick gå tillbaka en massa gånger så det var ju bra med lite extra motion. sen har jag kommit på att jag är väldigt effektiv när det gäller vissa saker, tex nu till våren så cyklar jag till bussen och det är ett perfekt tillfälle att av njuta frukosten på, lite jobbigt med fartvinden som försöker sno med sig mitt pålägg på mackan men jag klarar det gött, kommer till bussen med smör i hela ansiktet typ, borstar tänderna i närsta vattenpöl, grymt gott. sen när jag bloggar så lagar jag mat och konverserar med goda vänner på msn samtidigt. och eftersom jag är så sjukt hälsosam så använder jag inte hon köksmaskinen utan jag vispar pannkakssmeten förhand så får jag vackra armar. så duktig är jag, hoppas ni inte känner er underlägsna nu.

liv1 | | 2 kommentarer

hujeda mig

jag är lite upprörd nu, jag har gått runt med dåligt samvete länge för olika saker och ting, men idag har jag fan fått veta att det har varit helt utan anledning för du har betett dig minst lika dåligt, du har varit värre, jag orkar inte att jag ska få all skit, att det är mig folk ska tycka illa om när du är lika dålig. jag kan antagligen inte skriva vad det handlar om här eftersom det skulle vara dålig stil att hänga ut dig så, men ni få som läser fattar väl ändå, ni andra får vara utan själva förståelsen. grrr. oh ja vette fan vad jag ska göra. låssas som ingenting? om jag skäller på dig kommer jag själv få lika mkt skit tillbaka o få dåligt samvete igen. eller så kan jag leva på det här och skita i allt, rätt gött, o så fort nån nämner om att jag borde skämmas så avfyrar jag ett litet skott rätt i foten på er så ni vaknar till lite.


på tal om nåt helt annat, så är det väl inte helt främmande att jag är lite avundsjuk på er killar, jag vill kunna leva som er, bah skita i allt och ha skitsnygga kläder. jag funtar på att komma hem från USA med dreads, tatuering o nån fräsch piercning, de hade varit coolt. de kanske inte va så grabbigt, lite kanske, men iaf, jag måste köpa massa nya t-shirtar innan jag åker eftersom jag lånar min broshas hela tiden. t-shirtar, luvtröjor, shorts o sånt är mkt snyggare på killavdelningen, jag dör. osså tycker killar att man ska klä sig kvinnligt med klänning, högklackade skor, tighta jeans o linnen, leggins o ett linne som knappt täcker rumpan, jag vill inte! inte alltid iaf, ibland kan jag älska att ta på mig en klänning o skor med klack men asso ja vet inte. jag vill bah försvinna in i mössan ibland. det känns svårare att klä sig ballt som tjej oxå, man kan inte va så clean. jag vet inte riktigt hur jag ska ha .. o tex om jag ska köpa ett par snygga jeans eller short på killavdelningen kommer mina feta höfter o skriker "HAHA trodde du att du ska få påre ett par byxer som är sydda för en kille! du med dina feta perfekta födabarn - höfter" ganska deprimerande faktiskt. ouf nu orkar jag inte mer.

hm jag borde väl skriva nåt lite mer positivt också, jag var hos lovely frugan idag o drack oboy och åt vita rostmackor med mkt Bregott extra saltat, gott till tusen! men så sa hon något som verkar helt förargligt om det är sant - de har tagit bort sockret i all oboy. jag gråter, det blev inget gott sockergojs i botten, men den sjönk mkt snabbare o smakade inte lika äckligt som den sockerfria som jag har, så jag vet inte om det bara var mindre socker eller någe. jag blir iaf lite deprimerad av att samhället ska bestämma hur vi ska äta. rökförbud på krogen o restauranger är bra, för det skadar folk runt omkring, tex bartendern o servitriser som får jobba i röken hela tiden, men typ förbjuda allt socker o transfetter o sånt är väl upp till var och en. eller transfetter kanske är lugnt att man förbjuder, för det kan man ersätta med bättre fetter o sånt, men sötningsmedel är ju bara farligt och äckligt!
fy på er!

nu har typ alla 90:or i älta varit på Studio Sthlm o fotat sig. tänkte lägga upp bilderna här. jag är inte så nöjd med min eftersom det inte är jag på bilden om ni förstår vad jag menar, jag borde tagit en av rolling stones bilderna, som va lite balla, men jag tänkte "vilken kommer mamma gilla" o tog den här, eftersom jag ville att hon skulle betala. jaa man kan ju va lite idiot. men kolla de övriga medlemarna i Fab 5 va snygga de är

liv1 | | 3 kommentarer

livsfarligt att leva, man kan dö

jag blir så fruktansvärt arg. jag är nära att skrika det hela tiden, men en slags spärr stoppar mig, men med risk av att låta som en tvättäkta fjortis som skriker på sina föräldrar. jag tar risken, du är värt det nununu
DU FÖRSTÖR MITT LIV
hejdå

liv1 | | Kommentera
Upp