Så då

Lyssnar på winnerbäcks sommarprat igen. Lika bra den här gången. Hoi an är superfint o man vill sy upp allt o inget. Öhm och jag gråter fortfarande över min kamera, fast jag sla köpa en ny i singah. Fast jag vill ha ny i Vietnam! Måste få bli utrikeskorrespondentfotograf på dn lr annan bra tidning. Tack för mig.
liv1 | | En kommentar

Inse vimse spindel

Så att idag skulle vi va på diving centre kl7 , jobbiiiigt! vi försov oss o tryckte i oss en sån mini portionsyoghurt o en skicka rågbröd var. Ut ut på haaavet o vågorna ! Ner i vattnet! Ball!! Rätt dåligt sikt men det kändes verkligen helt onaturligt o surrealistiskt att sitta på havsbotten o chilla! Ballt så klaaaaar ! Vi var nere i 40 min sen upp för att byta plats o då tog lolli en baugette men jag ville inte käka så mkt precis innan dyket så jag åt bara vattenmelon. Vi dök en gång till, gjorde lite skills o när vi kom upp var kl plötsligt tolv så min mage kurrrade o jag tänkte ta en bagge as well men så började det guppa o blåsa o regna så dom packade undan allt , seeeen när vi kom hem vid ett frös vi så vi duschade, däckade igen o jag hann bara äta en skiva råg. Nu när jag vaknade två timmar senare, ooouuh helt inse vimse guppar som om jag vore ute till havs!! Seriöst helt yr o i obalans. Kanske min vän resorb kan hjälpa mig. Får väcka lolli snart så vi kan äta ngt innan vi ska tillbaka till skoooolan vid 17 o plugga lite. Kul klagomur den här har blivit men orka va positiv liksom. Förresten är jag förkyld o det får man INTE vs när man dyker. Men shit, bara en dag kvar . Vad kan hända förutom att mina öron sprängs osv
liv1 | | 2 kommentarer

And off we go to our snabbkurs i snorkling

Kameran funkar fortfarande inte, vädret står fast vid sin sak o vill verkligen inte ha undantag som bekräftar reglen (monsunperiod), antalet myggbett ökar utan att vi märker när var hur VEM?!?! , men det är bajs. Jävligt bajs. Imorn ska vi va på skolan kl 7 för att åka bil o båt ut till första havsdykningen o vill vi så får vi skriva provet imorn ! Göööettt !! När vi är klara pyser vi efter alkoholintag vidare till djungle beach o om vi inte blåser bort fortsätter vi till Hanoi! Shuppidupp !! Synd som fan att vi inte får köra East tiders, verkar så jävla balllt ! But no time .. Tur förresten att jag tränade i 10 minuter så jag inte tappar formen hehe , 10 min i veckan måste räcka?
liv1 | | En kommentar
Upp