Nailz etc

Sitter i keramikstudion och väntar på att min form ska torka. Har typ tagit tre timmar att göra ena sidan, thankfully Kommer andra sidan gå fortare. Men alltså även om det är pilligt som fan så är det här ju 1000 gånger roligare än att läsa. Verkligen så glad att jag kom in på den här kursen, mkt tack vare Oskars pepp och push. Vet inte om jag sa det men vi ska tydligen jobba mest med formar, så nu gör vi egna som ett första steg, eller jag missade första steget som var att använda en form. Aja jag gör iaf en bananform, hoppas den blir bra då ska jag lätt göra en fin keramikbanan. Är  också pga min terapist som jag tar den här klassen, han tyckte det skulle va bra om jag hade någon kreativ outlet. Och är ju bättre att göra det för units i skolan än ba på fritiden. Känns som sagt bra än så länge. 

Annat nytt är att jag har skaffat tinder och det är så sinnessjukt kul, finns så många freaks cant even. Det har gett mig många timmar av skratt. Och loligt att jag som typ äldst i mean girls klassen och typ enda i kategorin "mrs George" berättade att jag hade gjort det och fick hjälp av en 19 årig tjej. Jag _är_ mrs George. Fast egentligen mer Ms. Norbury. 

Annat är att jag har målat o filat mina naglar typ örti gånger senaste veckorna, så mkt roligare när en har långa naglar. Men dom håller verkligen på att lossna nu, har fått limma på två st. Vet inte om jag ska göra nya eller inte. Det är lite o praktiskt med keramiken. Men så fint o power. 

Bjussar på mina kreationer: 

liv1, nailbonanza | | En kommentar

grrrl

När jag o pappa va på roadtrip började han yra om ngn amerikansk sångerska med ev kända föräldrar dom blivit supersuperhyllad "typ som adele". Som verkligen var up and coming och slagit 2014. Men som han själv personligen inte var så imponerad av "inte lika bra som adele". Jag fattade verkligen noll. Frågade om det var SIA, Solange, Seinabo Sey, Miley ??? o typ tusen andra kvinliga artister. Men det var tydligen Taylor Swift. Fattar ju att en kanske inte blir så imponerad av henne men alltså den här videon är allt. Nu ska jag på min asbra ethnic studies lektion och krititsera den vita feminismen. dvs typ exakt sånna som Taylor Swift, Miley och framförallt Emma Watson. Aja. skiljer business från nöje o lägger upp den här videon ändå. Hon har trots allt fallit offer för ett jävla patriarkat som hatear bara för att hon datear (RYME).

feminism, liv1, populärkultur | | Kommentera

vacay part 1,2,3,4,5

vsg för tusen bilder. Varierad kvalitet, en kan klicka på bilderna för att se dom större. 
 
SF med lolli, johanna, jacob och erik fööörst. sen med mams, paps och oskar. 
Roadtrip m familjen till Newport Beach. Stop i Big Basin, Santa Cruz, Carmel, Big Sur och ngn random stad ev san luis obispo eller bara nära (hamburgaren = julaftonlunch).


 
Jul och nyår i Newport Beach + LA + Venice. (pls note min tolkning av white christmas)
 
 
Alta, Utah

 
 

tillbaka till Berk schmerk
 
 
liv1 | | En kommentar
Upp