mor åt gröt, far åt hellvete.. ?

så jag satt o  bläddrade igenom mina bilder för att hitta en som  "sa något omimage131 mig själv" till en skoluppgift. så kom den här bilden o långsam i reaktionerna som jag är fortsatte jag bläddra, efter ett par bilder stannade jag till, bläddrade tillbaka till den här bilden o fastnade, hon är ju så fruktansvärt söt min mor tänkte jag. o jag kom o tänka på hur mkt jag saknar henne. för  det är ju klart jag saknar henne, men när jag såg den här bilden kom jag liksom på vad mycket jag saknar, för hon är så mycket.  Och jag vill ha henne här, nu, att krama om, störa sig lite på,men mest gosa, snurra på hennes ringar o känna hennes rynkiga fingrar (förlåt mamma men dina händer är faktiskt lite rynkiga). 

Jag saknar ju såklart pappa o oskar också, jättemkt.
försöker intala mig själv att det "bara" är ca 6 månader kvar. och att det kommer gå jättefort o sen kommer jag ångra att jag inte tog vara på tiden mer. men nu kan jag inte göra ngt annat än sitta här, för alla är upptagna med sitt ändå, så då kan jag lika gärna gråta en skvätt o skriva en rad om hur mkt jag saknar allt.

Försöker också påminna mig själv om hur arg jag kan vara på pappa och hur jobbig han kan vara, för vi är för lika varandra tror jag, blir lätt bråk. Men det går liksom inte, för då kommer jag o tänka på den söta lappen han har lagt på min säng morgonen efter, med ett antal roliga stavfel och ett förlåt över att han blev så arg. Och allt roligt vi har tillsammans, för att vi är lika gör ju inte bara att vi bråkar, vi tycker för det mesta om att skämta på samma sätt, specielt om andra, ibland om mamma, men mest om grannarna i arild, haha.

Och oskar, vad kan man säga om han. jag tänker inte erkänna att jag gillar han förrän på hans 20 års dag, hoppas han lever då, annars blir det ju jobbigt. på tal om det, jag missar lixom både hans 20 års dag o min 18 års dag, eller, jag missar väl inte min 18års dag, det hade ju varit lite jobbigt, men jag missar att fira den hemma, med alla.

Jag har ett lager med skrivna vykort, oskriva vykort, vykort med adress, vykort utan adress, presenter, julklappar o sånt, som jag lixom inte har skickat, för jag vet inte var postkontoret ligger, och jag vet inte adresserna till er. och sånt.
 jag vet ju inte vilka som läser det här heller, men jag skulle iaf uppskatta att ni skickar ett litet mejl med er adress, så kanske ni får ngt på posten snart :)

Mor ror, Far är rar. Bror har skor?
liv1 | | 4 kommentarer

En vän med en bil

Jag borjar verkligen stora mig jattemkt pa att kollektivtrafiken ar  obefentlig, lika sa trotoarerna. Jag bor just nu kanske 1,5 km fran skolan, ar dalig pa att uppfatta avstand, men typ. Jay skulle stjutsa mig till skolan, nar vill han lamna huset? jo, 07:45. nar borjar jag skolan? jo, 08:40. hur lang tid tar det att aka bil till skolan? 5 minuter, max. hade val tagit en halvtimme att ga, men grejen ar, om jag hade gatt, sa hade jag ju lixom antagligen dott, antingen av att bli overkord, eller skjuten for att jag gick pa nagons tomt, eller jatteblot av att gena over en tomt med sprintlers ute som satter igang nar nan gar pa dom (som pa golfbanan i abbekas, haha, lite blota blev vi, men det ar ju lungt pa sommarn o i gott sallskap). men hur som helst, sa precis nar vi skulle aka, sa kom Gwen att tanka pa att skolan kanske ens inte har ;ppet sa tidigt, sa hon tyckte synd om mig o stjutsade mig 45 minuter senare, gott tyckte jag, sen hamtade hon mig ocksa, vi akte o kollade om min kamera hade kommit men icke, forhoppningsvis kommer den imorn.

Men tillbaka till amnet. Saaa jag gor inte sa mkt om dagarna om jag inte lyckas overtala nagon annan stackare att gora det med mig. Vilket ar ganska frustrerande efter som jag gillar att gora impulsiva saker. Som hemma, efter skolan, glider in till stan, glider hem till ngn bara for att man har lust, mellanlandar hos lolli for en litet pepptalk innan man gar hem

eccvbnnm,......oooonnattaliewq                   

se dar vilket masterverk natalie kom o skrev, haha hon ar sa javla sot! hon hor liksom att folk sgar "do you want me to hold you?" sa nar hon vill att man haller henne sa sager hon "hold you", o nu kom hon till mig o sa det :) supersotisen for sure.


men hur som helst, sa ar det trakiiigt att jag aldrig kan gora ngt o allting ar beroende pa vad nagon annan vill. jag gillar liksom inte att shoppa med andra, eller jag menar, hemma sa gillar jag ju att shoppa med folk, inte alla, men vissa ar bra shoppingsallskap liksom, for dom vet liksom vad man gillar, o bda far tid att testa vad man vill o man kan ha kul o sant ni vet. men har blir det liksom annurlunda, jenna gar in i sinna affarer, och hon ar  for fin for skateaffarerna (som egentligen har dom enda snygga kladerna har), sa det blir typ victorias secret. o vissa gillar inte shoppa alls, sa det ar liksom bara enklast att shoppa sjalv. 
men ikvall sa vare gymmet efter middagen som var planen, men Jay var tvungen att aka till en stad en timme har ifran o fixa ngt for jobbet, och Gwen tar ju hand om babisen, o alla i min alder pluggar ju o har sig, saa mitt option va lixom att aka dit vid 20, o sen kanske fa skjuts hem vid 22, men troligtvis senare, sa det blev inget av det. fast 2 timmar hade jag val behoft, minst. men det far bli imorn istallet. 

Innan jag gar till skolan imorn sa maste jag tvatta mina lakan, men det ar typ siden, sa jag ar lite radd, tank om jag forstor dom?  och jag undrar om det ar Gwen som spelar sjukt bra pa att vara en bra vard o inte alls tycka att jag ar ett problem, eller om det ar amy-rose som overreagerar sjukt mkt. tror tyvarr att det ar gwen som spelar bra. darfor far jag bre pa med tacken genom att  kopa blommor, choklad o tackkort,  sa dom inte tycker att jag har varit varldens samsta o mest oforskamda gast nagonsin.

Vad har vi mer att beratta om mon tro, jag ska antagligen borja pa fotboll, men jag glommer alltid att prata med coatchen och med min creative writing larare, mslea.
hmmm.... tja.
Match pa lordag, fragade Taylor om jag kunde ga med henne, hon sa ja, sa forhoppningsvis sa blir det match pa lordag. skoj skoj.
juste! nu va han heter... Cursten? kanske, iaf dennis kopian, som jag kanske har berattat om for ngn, han har klippt sig! det var jattefult, sa mitt tips till Dennis, klipp dig inte. fast dom va inte sa lika egentligen, bara lite pa stilen. hur som helst, inte snyggt i kort har. 
 
och juste! galet idag i floral design, akte vi till den har farmen dara, o till farmen kom det en farmare, och hade med sig sin ko, o han beratta om hur viktigt hans jobb var, och sa vidare, han tog kossans spjernar (?) o spruta mjolk pa dom i forsta raden! galet ju!! vet inte om det traffade ifs, men det sag galet nara ut. jag hade dodat honom, det luktade inte nice, och jag sov typ igenom hela forelasningen om mjolk.
hur som  helst, pa vagen dit, sa satt jag bakom becky o hennes amiga, sa kom det  en hel till klass pa bussen, o typ arets seth cohen kopia satter sig breve mig, exakt samma har, lik kladstil, sitter pa samma jobbiga satt, och liksom bara kandes sa dar cohen-esawkward, ni vet. och da kom jag o tanka pa en sak.
Hur luktar Seth Cohen?

emmmmmmmmm, tjaaa.. jag har massa matprojekt i skolan nu, iaf tva, men nu ska jag inte sitta har o forsoka undvika mina riktiga problem har i livet.

smell u later
liv1 | | 3 kommentarer

önskelista dags!

En månad till julafton, klart man måste skriva en önskelista, men för att vara mer kreativ så gjorde jag 4 kollage :) fiffigt va? ;) 
 so here u go. skriv gärna vad ni önskar er om ni tycker er förtjäna ngt från mig :)image127image128image129image130
och juste ett litet special medelande till Anna Lundgren, min favorit kusin, som inte har tillgang till sin mejl, jag skrev ett langt mejl till dig for nan vecka sen, men jag antar att du inte fick det dara, och jag sag en stor maersk kontainer bara nagra hundra meter utanfor mitt hus, sa antingen hoppar du ner i nasta kontainer o hoppas pa att den kommer hit, eller sa hoppar jag ner i den som star har o hoppas pa att den aker tillbaka till danmark snart. deal?

Saknar er alla jättemkt!
liv1 | | 2 kommentarer
Upp