fusball

träningen imorse va faktiskt nice, vi tränade bara på sånna saker som vi behöver typ hörnor och utsparkar och inkast, och lite passar. Så inget spring inte, så borde det alltid vara. och det var soligt, och lite kallt, men bara så där kallt det är på morgonen en vårdag, och solen värmer, så man är varm, men känner man i ansiktet så är det lite kallt. så mysigt liksom. Och fisher hade möte, så han var inte o skällde på oss så mkt. Och Katie som alltid har grava pms besvär har aldrig varit på så bra humör, vilket var bra, det uppskattades, specielt eftersom jag var tvungen att markera henne på hörnorna. På utsparkarna markerade jag "ejvory" undrar hur hennes namn stavad, Ivory, neh, Evory, Avorie, hm, det tåls att tänka på. Eivory. neeeh, jag vet inte hörrni. hon är iaf en liten 40 kgs flicka på typ 14 år, hon bodde i norge ett år, för hennes pappas jobb, lite coolt. Hon är liten men snabb, och jag lovar om hon hade typ gått upp 20 kg så hade hon mördat folk på fotbollsplanen. jösses.

Iaf nu har jag suttit och latat mig ett par timmar, för jag kunde inte bestämma mig om jag skulle ut o springa eller inte. tror jag går på en prommenix.. sen dusch, mat, läxa/film.

sen vet jag inte.

imorn har vi match.
liv1 | | 3 kommentarer

dagens bullshit

Jag är ledig imorn.
Vi har träning imorn.
Vi har träning imorn klockan 8:00 på morgonen.

Jag vill sova. Inte springa.

Det kommer vara kallt.

Mitt hår kommer jävlas med mig.

Mina lungor kommer dö.

Mina anklar (jag börjar tvivla på att det ens är ett ord) och knän kommer göra fruktansvärt ont.

Mina ögon kommer gå i kors.

Min mage kommer krampa.

Jag vill inte träna.

Sen har jag 40 minuters springa lugnt för made in lumpen, not gonna happend. Eller kanske om någon skjutsar mig till gymmet direkt efter träningen.

Jag gillar inte att en viss man, inte litar på mig alls, över huvud taget, han spelar trevlig men det skiner igenom. Och allt som har med mig att göra är jobbigt.

Jag gillar inte att ett visst par, sa "gud va kul att du ska börja på fotboll! vi kan gå på dina matcher o hejja, o det kommer bli skitroligt" och sen, "nehhh, måste vi hämta dig från träningen ? booh" Fast sen hämtar dom mig från träningen ändå, även om dom klagar om det. det hade inte skadat om dom varit som alla andra amerikaner o sagt "ååååååh inga problem honey" även om det är ytligt. Det känns iaf bra för studen.


Btw så var eric rar idag, jag satt i hans knä i bilen, när vi va 6 pers i världens minsta bil ni vet (se föreföregående inlägg), jag tror att jag stoppade blodcirkulationen till hans ben, men han klagade inte utan kliade mig på ryggen istället. Så ska det va, även om han inte menar ett skit, lite ytlighet och vänlighet skadar inte.
liv1 | | En kommentar

tänkte bara

image216
liv1 | | 3 kommentarer
Upp