Nöjesguiden Malmö/Lundpriset

Såååå himla fett att få gå på detta. Crashade en ev date , Emma o Johan (?) som satt i lugnan ro på Scania, som vann pris för bästa typ käk, gick på prisutdelningen, tackade + kramade kakan som sa "när jag såg att du kommenterat tänkte jag bah 'klart hon ska få gå på galan' enjoy the show!" alltså den kärleken till att hon känner igen mig är !

Hon ägde så klart scenen, var så pass rolig. Hon va ärlig och sig själv, följde ej manus spec mkt osv. Så fet. Sa tex efter att två snubbar tackat för pris "bra. Skönt att ni verkligen tydliggjorde er sexualitet så ingen misstog sig". Hahah alltsåååå!

Mellanakten i form av Roxy o kmr ej ihåg *skäms* var det bästa jag sett. Också så jävla roliga , drev med män så klart. Minimal kompetens , gick ut på att ha ett läger för män, där de skulle lära sig hjälpa till hemma, visa känslor, ta på varandra utan underliggande ton av sex lr aggression. Skrattade så pass mkt. Dom avslutade med "ni behöver inte va oroliga för transport. Står bussar utanför o väntar på er. Och kom ihåg, efter tolvstegsprogram är alla vinnare"
Pratade med Roxy efter också, sa att hon va grym etc etc osv plus att jag blivit sjukt chockad över hennes tantkläder när jag såg henne i baren innan "showen". Pratade om gubbhen OSV.

Så kul att va där m Emma o julia o att Malins typ nuvarande klubbkollektiv vann bästa klubb!!! Så nöjd med kvällen. Så nöjd med att gå från en klubb innan 12. Ska äta ost när jag kmr hem.

Fridens

| | Kommentera

Jennifer Lawrence

känner ett starkt behov av att genast se alla filmer hon har varit med i. Första klippet: Fy fan vad hon är bra. Geni. Bra svar på extremt lama fördummande frågor. Andra klippet: jävligt snabbtänkt osv etc
 
 
 
 
 
 
liv1 | | Kommentera

Denna dag

Har gjort så mkt idag, varit effektiv och duktig och bara jävligt bra.
TEX har jag testat mina nya springskor som jag köpte i fredags, provsprang o hela grejen, dessa skor har sprungits mer på i sträck än några av mina andra springskor, plus slog rekord i tid spenderad på löpband. Nu kan en ju säga att jag ej har så svåra rekord att slå pga hatar att springa, hatar löpband, men detta gör ju att jag blir ännu mer nöjd med mig själv när jag klarar att va kvar på det där bandet i typ 30 min som idag.
Sen gick jag upp för empire state building på trappmaskinen, cyklade osv. Kan också säga att mina air Max 90 känns osköna jämfört m mina nya nike lunarglide.

Men alltså störst av allt idag! Vann biljett till Nöjesguiden festen imorn som kakan ska hosta!! Sååå glad, va tävling igår genom att kommentera ngt på hennes blogg :))) fick mejl" klart du ska få gå, plus en.
Ses på galan
kram Kakan"

Övrigt: jag kan inte skicka print screens lr lägga upp? Ngn inställning?

Annan sak jag gjort, bah för dra ner stämningen lite: lyssnat på "den fastspända flickan" på P1 dokumentär. Lyssna på den. Det är det vidrigaste och sjukaste jag hört. Män som resonerar som Freud, 2012 i Sverige.. Alltså rättsväsendet, vården, soc, allt är skit

| | Kommentera
Upp