roompaah

haha varför är jag så lättroad? http://zverige.com/kingkong/

min långa ineffektiva dag.
upp, plugga matte, dricka kaffe, åka till sats, på väg till skolan ringer asta o säger att det inte är ngn skola, åker till stan, försöker hitta flemminggatan 50, gick till sannas byrå istället, kollade hennes arbetsprov och mitt projektarbete, letade efter flemmingsgatan 50 i typ en halvtimme, yrade omkring inne i västmanna gallerian typ lika länge sjukt ovärt eftersom ABA tryckeri tydligen flyttat därifrån. sug. Åkte till thorildsplan vilket var fint o kändes annorlunda o långt bort, fick veta att ett x av mitt projekt skulle kosta mig typ 800 kronor, missade fel tunnelbana (tur) missade rätt tunnelbana (klantigt), åkte till hötorget, gick in o testade kläder på indiska o h&m för första gången på väldigt länge. hittade såklart inget som passade, fast en klänning var fin men den var för stor i s ? och orkade inte hämta xs, och orkade helt enkelt inte. istället köpte jag tre ringar för typ 300 kronor. hej onödigheten, men dom va fina och jag behövde något för själen. träffade frida 30 sekunder och mamma i två minuter. åkte hem träffade niklaz o frida på bussen, åkte hem, plugga matte igen . och snart ska jag träffa jennifer, fan, nu har jag ju glömt plugga matte, svett !! kör ett race nu på typ 20 minuter innan jenfa o jag ska ut o gå.
fast nu kom hon så då blev det ju inte så.
hejdå.
liv1 | | Kommentera

hm

Johan Glans tror att det finns två olika sorters människor i området problem. De som tänker "åh! ett problem, vad kul det ska vi lösa!" och de som tänker "jag går o lägger mig"
jag är definitivt andra sorten, och är som jag skrev innan apatisk.

hejdå

förresten ska jag göra ett CDomslag i foto b. flera har sagt att detta ser ut som ett skivomslag så jag kan bara ta det eller? färg eller svartvit?
Vad heter artisten och albumet då?
hjälp mig seriöst. jag kommer gå under.liv1 | | Kommentera

korv

alltså. tove sa nyss att hon är apatins fader, jag är isf modern. Jag hatar det här. Har hur jävla mkt som helst att göra men det GÅR inte! Det går bara inte!
Förra veckan storstädade jag köket, bakade bröd, lagade mat, tränade, såg film, skriver önskelista, skriver meny, gör klart inbjudan, hängde, drack alkohol, följde med mamma till sickla för att köpa duntäcken och dammsugare. Den här veckan cyklar jag, tränar, läser recept, lagar mat, ser film, ser kobra, går promenader, hänger, provar kaffe. Jag gör ALLT för att slippa plugga. Jag har så brutalt mkt nu, vill spy.
Somnade på soffan, följde med oskar till gymmet, sprang drygt 1 km, tråkigt. gick på den där konstiga i en minut, tråkigt. hämtade någon tidning, plaza tror jag o satte mig på cykeln, cyklade faktiskt 5 km, men alltså, så läste jag mitt horoskop. O där stod det "du har en riktigt jobbig månad, skjut upp det viktiga ett par veckor och fokusera på dejting, budgetshopping och "ngt mer kommer inte ihåg.. hur som helst så är det ju vad jag har gjort den här månaden så ja.

tack o hej

förresten va reinfeldt dryg idag, snacka bara finans, sånt gillas inte. Jag tycker faktiskt ohly har klarat sig bäst hittills, otippat.
liv1 | | En kommentar
Upp