hejdo hejdo

alla som känner mig vet att jag är totalt värdelös på att packa, och mina vänner, jag har gjort det igen ! 
Här sitter jag mitt i natten och det slår mig, att kanske kanske ska jag väga min lilla väska (väskan som jag för övrigt var tvungen att köpa ngn dag innan jag skulle hem från USA för det inte fick plats i mina två feta väskor, så ja väskan är rätt stor och får alltid stora oranga HEAVY-lappar hängandes runt halsen..). Ett väldigt ångestladdat moment gånger två, först väga mig själv, sen väga väskan,, ouuhh.. 7 kg för mkt, aj aj aj. Läser på hemsidan att man får ha ett litet sånt ski bag, så jag borde ju få ha en pjäxbaag, eller så är dom så cleaver att dom låter mig ha för mkt .. Jag har packat om lite o den väger nu bara 5 kg för mkt, men det är lite mkt fortfarande, men jag orkar inte hålla på, jag är sämst på att bestämma mig och på att packa så jag vill inte vara utan något ! Däremot kom jag på den fantastiska idén att packa ett handbagage i bagaget, så om dom säger "nej betala hundra miljarder i övervikt" kan jag skratta dom i ansiktet, öppna min lilla väska o ta ut min lilla lilla färdigpackade nödlösningsväska o säga ngt kul o göra en segerdans. Och antingen, om dom är bäst så tar dom den väskan som en skibag, annars tar jag den väskan som handbagage, har inte kollat att den väger just 5 kg men alltså det får lösa sig. Dessutom har jag gjort ett litet utrymme i den väskan så jag kan få plats med mitt nuvarande handbagage, jag slås av min klokhet ibland. 
Jag slås också av min framförhållning, sprang till forum på lunchen o köpte pjäxor idag, like it ! 
känner att det kommer gå skitbraaaaa
vill ni förresten veta varför ni ska åka till hultsfred så kolla häääär
vill ni förresten veta lite vad jag såg förra året så kolla häääär
några sista schtekiga bilder
Oskars skidbilder är ganska mkt snyggare än mina, men han hör väl för fan inte hemma här? På MIN blogg? Nä vet ni va, då får ni ta o leta upp hans flickr eller facebook eller blogg om ni vill se snygga skidbilder. 
Sa jag att jag reser i två par tights, linne, skjorta, tjocktröja, halsduk, vantar, mössa och min blå jacka?
Jag kommer vara vaaaarm o go
liv1 | | Kommentera

.........................................................................tänk om jag ångrar mig o sen ångrar mig igen

Tycker att min vinterapati borde gå över nu. Jag har inte tid med sånt här.
liv1 | | 4 kommentarer

kosex eller cos x...

Plugga matte är verkligen väldigt mycket roligare än plugga engelska. 
Jättemktroligare, fast man inte förstår. För engelska är bara ångest. Prata engelska är kul. Plugga engelska är tråkigt. Mr E är tråkig. Herr I är rätt kul.
Förresten var det 18 minus ute imorse när jag vaknade. 14 grader inne. Jag fattar inte riktigt hur vår värme fungerar men jag tror att den har jobbat sig upp mot 20 grader nu, fast det känns inte så, så jag vet inte. Har iaf satt på elementet bakom mig på 25 grader och vår värmefläktgrej på 27 grader.. Bara ett bevis att pälsmössa är ett måste för att överleva i huset. Fast nu lyser solen o värmer min rygg lite, men mina fötter är typ blå.
På tal om blå har jag tagit en bild på mitt blåmärke med min riktiga kamera så jag tror jag måste lägga upp den snart.. hehe. 
Och just nu verkar det som jag kommer iväg till alps på onsdag iaf. Frågan är, flygbuss 150 kr tur o retur eller express för 240 kr tur o retur.. Åh va skönt med tåg, men kanske onödigt. Måste kolla hur mkt längre tid bussen tar, för det är av största vikt, vill inte behöver ta typ åtta bussen hemifrån.. Det kommer bli en jävla lång dag. Usch.. Sen andra frågan är om jag ska ta med min dator, tror det, han brukar få följa med på alla mina resor, ska se vad dom har för safety där jag ska bo, hehe, och typ om jag ska plugga... matte <3 kanske. eller bara projektarbete. Jag kommer plugga ped led hela veckan, öva inför min o gustavs lektion om carving. slalom baby slalom. 
liv1 | | En kommentar
Upp