dagens ungdom..liv1 | | 4 kommentarer

kanske

Jo så att jag tänkte om man strutsar omkring i fina klänningar, långt lockigt hår, fin make o fabulösa smycken varje dag skulle man kanske va lite gladare.
Sen kom jag på att jag bor i Sverige o kan ha klänning två månader om året, att jag inte får handla för det är dåligt mot miljön o människor, att jag inte har ngt hår, att smink tar för lång tid och smycken kliar.
Och att jag verkligen borde skriva mer om asylpolitiken i Sverige och tänka mindre på mig själv. Framförallt sluta kolla facebook var tionde minut för att se om det händer ngt spännande, jag vet inte riktigt vad det där spännande skulle vara.
Jag kanske åker till Holmön.
Jag kanske tar ett äpple.

liv1 | | 2 kommentarer

miffo !

Jag håller på att ruttna ! På riktigt vad är det som händer. Sex timmars uppsatsskrivning i skolan, jag skrev kanske en halv sida, orkar inte skrivkrampen. Varför kan vissa skriva hur mkt som helst o andra inget? Jag tror att jag kan skriva lite bajs på bloggen för att ingen läser den, o ingen bryr sig. Och jag tror inte jesper bryr sig lika mkt som jag gör om hur jag skriver min uppsats, bara jag gör den bra. Men det går inte, får inte fram ngt. Nu ska jag försöka göra min fotouppgift istället. Som tydligen skulle va inne i måndags. Det också en uppsats, ett skämt. Vad hände med dom roliga uppgifterna man fick i skolan förr?
Jag kommer att ruttna om jag inte får ledigt snart. Och det händer inte, för vi har mkt som ska in efter lovet också, men jag ska försöka få in en liten tripp iaf, bara så jag får se något annat, skåne, hudik. Vad vet jag. Rinkeby? , Jag vill till ikea, men jag har köpstopp. Har inte köpt något på år o dar ska ni veta. Alltså väldigt länge. Och jag har inte varit ute sen 3oktober. Kanske därför jag ruttnar? Inga nya kläder, inga spritfyllda nätter o inga bakelser.
Men det kanske är okej om mamma o pappa betalar, då är det ju inte jag som konsumerar..
Rolig dag iaf, tappade mitt glas med vatten i min fullproppade tallrik med mat (asgodmat idag, lite vattnig blev den för jag orkade inte slänga o ta om, 400 ton bär o frukt slängs varje år av matbutikerna i nacka värmdö, inte bra att slänga mat, skärpning!) jag fick vatten på benet, och det va en skön blandning av remoladesås och vatten över bord stol o golv. Sen iaktog vi Astrid när hon åt, bland det roligaste som finns faktiskt. Helt galet vad mycket mat tjejen får in i munnen! Som hon sen sparar i kinderna, haha alltså det bästa som finns i skolan faktiskt. Lunchen toppades ju med att tove slog på astrids kinder så hon sprutade ut en hel lunch över bord stol o golv. Fantastiskt roligt.

Nu äre tillbaka till tolka reflektera uppgiften. Sen baltutlämningen ! TJOOOHOOO

liv1 | | En kommentar
Upp