dom jävlarna ska skjutas

Såg precis den här trailern till en serie som kan bli av om den blir peppad osv. Grät och fick rysningar genom hela kroppen. Så pass starkt. Hoppas så innerligt att det kan bli ngt. Sen kan folk ju diskutera i all oändlighet om det är problematiskt pga glorifierar hämd och våld men vilken actionserie gör inte det? Tror folk bara är rädda att kvinnor ska få makt och känna sig empowered. Att vi nån gång kommer slå tillbaka efter alla tusen år av förtryck. 
 
liv1 | | Kommentera

skoj

alltså det är helt katastrofalt dåligt och omöjligt att skriva papers och plugga till finals när det är protester errday, det finns en miljard listor på fb pga slutet på året och alla sajter tävlar i att komma på dummast "24 bajskorvar vi inte vill minnas från 2014" som en MÅSTE klicka på, ens kompisar o familj snart ska komma så en måste/vill fixa inför det, ens kompisar här lever i känslomässigt kaos, en själv lever i känslomässigt kaos, en inte har läst ngt under terminen, en har sjukt höga ambitioner men inget motivation, det är politiskt jävla mayhem i sverige, det är musikhjälpen, det är semifinalvecka i ph, en är sjuk och en inte har tränat på tre veckor pga sjuk. Det går inte, det går verkligen inte. Jag har skrivit elva sidor i ett ämne, det ska vara tio till tolv, dvs hade det kunnat betyda att jag är klar nu. Men det gör det inte pga uppgiften var "skriv om en commodity" och jag har nämnt commodityn en gång. Well played hjärnan, well played.
liv1 | | Kommentera

s a g a

Har relativt länge bettat på att Saga vinner ph (eller Jasse) pga så pass psykopatisk och instabil, vilket känns som bra egenskaper i ph. Har sällan skådat en person med så extremt lite självinsikt. Little did I know att Oscar Herlin har gjort en låt i hennes ära, i hennes namn iaf. Och den är rätt fet, eller väldigt fet, ca sån här musik jag pluggar till. För övrigt så är ju ph så jävla spännande just nu, klarar det inte. Fast tycker det är rätt skönt att cry babies Kian och Ylva åkte hem igår. Men tråkigt såklart att Saga inte vågade lita på Smail :( 
 
liv1 | | Kommentera
Upp