ett två kämpa på

organsiaterad tjej. gör en sak i taget ni vet.
liv1 | | Kommentera

blir ju alldeles matt.

alltså, kan någon som är lite mer lik mig komma hem nu?

sms från petra "idag är det stora sysslornas dag! satt o körde bil när du skickade smset... Har hjälpt gilla handla massa vin, har handlat mat själv, ska klippa mig nu, sen fixa pass, därefter hem till lollo o planera australien och sist åka och hälsa på linn. Hehe ganska effektiv eller hur? Jag har inte läst serierna idag, för jag var uppe tidigt och tränade. BAAM jag har hunnit det också :)  blablabla.. lalaaa" typ har hon skrivit.

jag har.. ätit frukost.. strukit under lite i en text, gjort en tankekarta som blev lika rörig som allt annat som har med mig att göra, skrivit en sida och skjutit fram träningen till ikväll för jag inte hade så bra flyt med skrivningen, det dog lite nu måste jag säga. har ätit lunch också. Jag har, till skillnad från petra, hunnit läsa serierna, och faktiskt bläddrat igenom både första delen och kulturen.
jag avbokade min tid hos läkaren också, den var idag, det skulle jag inte hinna tyckte jag.

fy fan. men jag ska hinna åka till sickla o lämna kläder o böcker o träna. och jag kan få det låta som jag gör jättemkt, för först så flätade jag mitt hår, sen satt jag upp det i en knut (båda utan tofs, ja det är dags att tvätta det), jag har  försökt vispa mjölk för hand för min lilla visp va paj, sen vispat det med en alldeles för stor visp. Sen så lyssnade jag ju på massa radio. Sen så kom det ngn som plingade på och härregud vad mkt jag har fått gjort idag !

liv1 | | 3 kommentarer

fjutt

Det är ju ändå rätt soft att jag inte hinner göra av med mina pengar. Snart är det studiebidrag igen, woop woop.
Är så brutalt shoppingsugen, och i behov av allt, blä, kommer garanterat köpa ngt superonödigt på lovet. Vill inte, måste hålla mig undan. Eller, så tar jag tag i mitt tålamod och försöker fynda second hand, eller så kollar jag igenom min garderob o skriver ner vad jag faktiskt behöver.
Ska börja skriva min text nu, känns stabilt. Verkligen.
Något annat tänkte jag pååååå... Juste, för er som betalt skivbiljett/bytt med mig ligger lite biljetter o väntar på er. Haffa ! Och ni andra som inte har betalt, gört. Det blir kul.
Fan kul inlägg. Jag är imponerad. Ikväll visas videocracy på tv, svt 1 kl22. se den. (jag har inte sett den alltså, men kan tänka mig att den är fet)
Nästan blå himmel idag, kanske får jag bli glad snart.
gissa vems osminkade öga
tror hon inte läser min blogg. eller??
förresten kan ju inte solglasögon bli tillverkade av barn o förstöra miljön, eller?
och hehe kom på att jag inte har hunnit göra av med mina pengar men har ju fan bett anniqa o co göra det på deras usatripp, fan. Där rök ju typ tre fyra tusen från mitt sparkonto. hej o hå, det var en kortvarig lycka.
okej måste verkligen stänga av radion nu, fucking jävla telephone, har ni sett dom videosarna, telephone o video phone? Det dummaste jag sett. Parodin är roligast. hehe. oj så mkt ilska. hm måste avsluta med ngt fint..
joooooo juste, soundtrack of our lives ska typ (med ngn annat namn?) släppa en EP i månaden fram till jul (tror jag, lyssnade bara lite halft) , och det ska bli skitbra för det är massa okända gamla låtar o lite nytt o lite där inte sångaren sjunger utan fredrik kanske han heter. stoked, lite.
drömde konstigaste drömen inatt btw, det va frida o sats o trekantiga hissar o toby åt kosher med hela släkten framför grekiskt tvprogram o hugo åt o skrek på sats o martin tolhammar i världens största halsduk va där o frida o jag fastnade i trekantiga hissen o kom ut i vardagsrummet där toby o co satt o åt kosher. Alltså spårat. Massa andra va med också tror jag.
öhm jag ska skriva nu ja. hej hopp
liv1 | | Kommentera
Upp