alsol

hehe jaaaa, min gästbloggare klara stod för förra inlägget men jag kan inte göra annat än att hålla med.

igår var hektiskt, jag o sl var ovänner men annars vare fint. promenad med lolli, matteprov, fika med sanna, sushi med malin o pappa sen söderhof, harry's, donken o bussen hem.

Men nu till saken. frågan är vaaaad skulle jag göra utan min bästa vän alsolösning. Han räddar mig i vått o torrt, nöd o lust, det är vi två till döden skiljer oss åt. Fast jag känner mig ganska odödlig med honom nära till hands <3 . Just nu sitter jag med inpackat långfinger, tumme, haka, öra och läpp. Imorgon kommer jag vara en ny människa!
Varför vi blev bästisar är en lång historia som började med ett par blodförgiftningar under de glada dagisåren.

Note to self:
åk inte rutchkana på berg, klippor eller dylikt naken
spring inte fort på grusiga vägar
spring inte barfota på vintern
liv1 | | Kommentera

rooooffiiiiiieeeeeeeeee

och hon heter Klara. Alltså Klara. Min kära Klara. Roffe. rooooofeeeeeeeeee
hon är så snäll och ska hjälpa mig med matten för jag är så korkad och hon är så himla smart. Alltså rooofffiieee min gud. Nu ska vi också äta äggkaka, en kaka på bara ägg Typ. och fläsk. men min älskling äter inte djur för hon är så sneeeell. och idag hände massa roligt i skolan, hihihihihi. jag är en tönt, en tant. klara är bäst, en häst. puss
liv1 | | En kommentar

YES ! LEVERKORV !

Jösses !
Jag sprudlar av positiv energi !
Jag vaknade skönt, ni vet, bekvämt, satte på radion och det dröjde inte länge tills min blivande favoritlåt spelades. Eller den va väldigt bra tyckte jag då iaf. Morgonpasset i mitt hjärta.
Och soluppgången är fin, det är liksom väldigt fint.
Frukosten smakar bra, och hurraaaa , chesire, England har tagit sitt sunda förnuft till fånga o avskaffat ofentligt hångel, iaf på perrongen !Och jag ändrade utseendet på mitt skrivbord, o blev nöjd :)Nu ska jag rusa iväg till underbara underbara skolan , okej det kanske börjar gå till överdrift. Men jag ser fram emot min roliga bussfärd med morgonpasset till skolan.

kössssss <3
liv1 | | En kommentar
Upp