njure är gott, eller kikärtor ? kanske blindtarm... mest hommos.

har inte skrivit på en vecka nästan ju. det kanske är bra. kanske inte, vad vet jag. Jag kommer inte ihåg så mkt om jag inte skriver ner det, och jag orkar ju inte skriva dagbok för hand, så det får bli här ..

Just nu sitter jag med Rolf o Tatti i soffan, tittar på brittisk kriminalare, har havet och solnedgång till höger, äter geléhallon och mörk choklad med sea salt. gött som fan :) Såg nyss det uppdrag granskning om folk som lever så hemskt länge, jevlar. Man kanske skulle flytta till Japan o lära sig ett o annat, eller typ inte.  Kött och godis är för gott. Men dom är ju så söta, gamlingarna, 90+ spelar krocket, dansar o har fest :)


Simskolan går fin fint . Eller iaf ibland, haha. Vi har väl lite problem. Men det är lugnt. Asso vissa barn, är så obeskrivligt söta, ni förstår inte. Först har vi victor, pappa italienare och mammas släkt är här ifrån. Dom bor nog just nu i sthlm men har bott i italien. Så jävla perfekt liten familj. Han har en liten lilla syster som sitter i barnvagn med världens största ögon och bara gapar, fast när victor är i o badar skrattar hon. Hon är väl knappt ett år. Så jeeevla söt. Och victor också, när han pratar italienska med sin "pappi" . så söt. så krålar han, för det gör pappi.
Sen har vi lilla Olle, alltid så blyg, men så kör vi den kyckling leken o han ropar alltid med världens sötaste röst "vi tööörs inte ! " , asso hans röst, är den sötaste, ni förstår inte.
Och sen Jonathan, asduktig, kan simma 200 m minst, och idag tränade vi ryggsim, och alltid om jag säger så "vad duktig du är ! " eller ngt liknande så säger han bara "ja vet"  haha.. och han har också en liten minisyster i barnvagn, men dom blåaste ögonen nånsin! riktigt så blåblåblå.
Och Nicholas är helt galen, haha, går inte att beskriva.
Man blir så glad.
Förutom när dom är tröga o vägrar. Fast det är mest för att dom är blyga och att det är typ minusgrader i vattnet, nästan.

O jag o julia myser med varmchoklad o mackor :) fint fint.

Sen sliter jag som diskare på rusthållargården och städare på strand, haha. En jävla knegare är vad jag är.

Det va lite om jobbet.


I fredags var det ju fest på Knutstorp, hemma hos Amelie o Nina alltså, deras typ studentskiva.. Jag åkte dit med amelie här ifrån arild, jag trodde ju att det bara skulle va fest, fest liksom. men icke, det var middag och bordsplacering, föräldrar och välkomsdrink. 75 personer skulle komma "jäklar! " sa ja. "vadå, är det mkt?" frågade hon. "vi bjöd 140" . jeeeevlar
Men det var trevligt, temat var sommar med huvudbonad, men jag missade själva sommardelen, så jag var helt svartklädd (vita läderstövlar ifs) med pälshatt, lite dystert kanske, men galet snyggt :) haha, kanske inte, men yeye. Det var bra, trevligt kalas. så pågick lite för länge, så jag sov lite för länge. Men det är okej, det får man göra ibland.


På onsdag kommer malin o på fredag kommer oskar, jag är glad glad glad :)

Nu ska jag tillbaka till geléhallon, mörkchoklad provning, kriminalare och total mys :)
liv1 | | Kommentera

sås

så där ja.
så va första "riktiga" dagen på simskolan avklarad. Det gick väl bra.

http://hd.se/hoganas/2008/06/24/ihop-graev-en-grop-gaa-ihop/

kolla va schnögga vi va. haha .

Idag var vi däremot iklädda sånna schnögga fiskar stövelbyxor. mkt bra.

Orkar inte skriva mer nu, mitt huvud mördar mig. hejdå
liv1 | | En kommentar

Nyheter som alltid är samma och dåliga

alltså, jag är ju troget fan av Christer i P3, och då blire så att man lyssnar på P3 nyheterna också, vilket är bra eftersom jag är alldeles för lat / trött för att läsa tidningen.

Men nyheterna, jag blir så arg, så ledsen. Världen är verkligen en hopplös plats att bo på.

Först alla dessa utsläpp o klimatförändringar o skit mög o pannkaka. Så blir man helt arg på hänsynslösa folk.
Sju av de tio största döda havsbottnar finns i östersjön. Och så stor är inte Östersjön så det är ju faktiskt rätt jävla illa.

Sen hör man direkt efter att den "bra" kandidaten i Zimbawe ger upp, han visste att även om han fick flest röster så skulle något överhuvud bestämma vem som skulle vinna valet, så han gav upp.

Och tydligen är det en jävla massa rasism i Sverige, för jag läser boken Taxi. Och det låter fan för jävligt. Det tänker man ju inte på, men så är det ju. "Dom" har det svårt.

Sen är det små flickor som blir våldtagna av släktingar eller bara främmande. och igen, förjävligt.
Kan det inte hända något bra nån gång?


---------------  Klüft vann längdhopp, men det räknas fan inte, det gör fan ingen nytta.


hejdå.
liv1 | | En kommentar
Upp