Distraherar mig från blod

Började kolla american horror story säsong 3 idag och just nu är det jävligt vidrigt så jag måste fokusera lite på något annat. 

I fredags var jag hemma hos Susanne på middag. Båda hennes döttrar har flyttat hem så det är fullt hus där nu. 4 pers i en etta med loft. Hoppas på att kunna åka på utflykter med dom i vår. 

Chillade rätt mycket i lördags tror jag, typ fixade grejer, handlade mat. På kvällen åkte jag Janet Lily o hennes kille Alex till Lilys kompis i SF på typ förfest. Sen åkte vi till mission, kom ut alldeles för sent och Janet ville äta så gick först på taqueria så kom inte till baren förrän typ 20 min innan dom stängde. Meeeen hann dricka en drink o dansa i typ 10 min. Gick? Åkte? Hem till Alex kompis o drack lite öl sen tog vi uber hem. Lily somnade mellan mig o Alex på typ en sekund. Var kul att äntligen träffa honom + prata med honom. Vi bestämde 4:30 att vi ska åka på bryggerier och testa öl tillsammans. 

I söndags mådde jag såklart fruktansvärt dåligt, skypade med mamma o pappa, låg i sängen i en evighet. Kämpade mig till en bar på eftermiddagen för att se super Bowl. Kunde inte koncentrera mig öht, gick när det va 10 minuter kvar. Tydligen var det en superspännande match med oväntat slut blabla. 

Fick precis veta att jag inte kom in på beer snob decalen så vet inte vad jag ska göra, får väl fortsätta gå mean girls men den va rätt lam. Behöver liksom en poäng till. Irri. 

Nu ska jag sova. Tack o hej. PS. Alla pengar är slut. Ds. 

 
liv1 | |
Upp