Alla skjärtans

Helloj! Riktigt länge sen nu. Har precis varit på Vagina Monologue med Hedda. Hade ingen aning om vad det var innan vi köpte biljett och har fortfarande inte jättebra koll men som jag förstått det intervjuades en mängd kvinnor 1996 om deras vaginor o allt som hör till och sen gjordes en föreställning based on historierna. På Berkeley har dom satt upp den i 15 år. Och årets tema var att höja minoriteters röster. Det var hur bra som helst. Folk i USA är så duktiga på performance, alltså "vanliga" studenter är grymma på spoken word, skådespela, spexa, sexa o dansa. Var typ 15 olika akter, 3-4 original som dom skrivit själva. Riktigt bra.  

Igår var jag i studion rätt länge, typ från 12-20. Mötte upp Therese och åt middag på ett mexställe, va asgott men beställde alldeles för mkt, brukar liksom va små tacos men icke. Sen gick vi till ett ställe som heter albatross tror jag för att fira en av Thereses kompisars fölsedag. Vi spelade dart (jag vann stort), och biljard (vann x2). Tog mig tillbaka till "centrala" Berkeley och Pappys vid halv två, mötte upp D (tinder klättrarn) m vänner o Julia. Köpte pizza o hängde rundor med dom. Hade kul. Kändes som vi va 16 år, gick hem till en o hängde på hans takterass. Blev utskällda av grannar och gick hem. Överlag en väldigt bra kväll. Q

Rätt sjukt eg, vet inte om det här går att förklara tydligt men förra veckan såg Julia snubbe på campus som hon tyckte skulle bli min future bf så vi satte oss bredvid honom. Efter ett tag frågade han var vi kom ifrån blabla och ville lära sig lite svenska. Sen gick han. Jag tyckte ej han va så snygg o framförallt hade han väldigt fula kläder. Slips o skjorta amercanized. Sen i söndags när jag va och klättrade med D, så gick vi hem till hans kompis efter som ba "jag känner igen dig" ja ba nonne nonne, vi har inte setts. Han stod på sig men jag också sången fick ge sig. Sen typ 20 min efter berättade han att han lärt sig svenska av två tjejer på campus några dagar tidigare. Lolz. Så roligt han berättade hur han panikat o ba "Im blessed. Vf sätter dom sig här?? Måste fråga ngt. Va fan dom pratar ens inte engelska hur ska jag kommunicera" lol. Ja o det va hans tak vi hängde på igår också. Han är så rolig. Lite som Anthony, mest i att va loud kanske. Gud måste träffa honom igen innan jag åker hem. 
 
Minns inte riktigt om jag gjort ngt speciellt i veckan faktiskt, tror inte det. Har haft väldigt roligt med Therese och Julia. Har krisat och gråtit över keramik och Sverigeperson och tanken på att jag kmr behöva bo i samma land som vissa igen. Vet inte om jag är redo. OBS gråten va bara över keramiken, va väldigt jobbigt. Nu känner jag dock att jag är tillbaka o har lärt mig lite ev. 
Imorn ska jag och Therese på utflykt. Ska bli väldigt kul men vi har inte bestämt vart vi ska. Har bara hyrt en bil liksom. Ska ev boxas på morgonen men då måste jag upp om sju timmar och vet inte om jag vill det. Borde kanske.. Äsch. Det om det. Ska sova nu. 

Godnatt ha det gott haj. 

liv1 | |
Upp