Sommarlov !!

Halloj! Bloggen har fått vila pga mitt liv den här våren har varit 100% knas. Men det vet ni redan. Jag har fått extremt mkt hjälp o pepp av Therese o Julia här så jag har ändå hunnit med att göra massa roliga saker o försökt fokusera på det kul i liv1. 

Just nu är jag o natta på SeMeStErRrrrr det är så jävla gött. Hon kom till SF i lördagskväll (16e) då drack vi först lite öl hos Stephanie där vi skulle sova sen gick vi till en klassisk läderbar i mission med jesper, vi var ev enda tjejerna där. Men det var soft, jesper e så jävla snäll o mysig, tråkigt att vi inte hunnit umgås mer. 

I söndags var det som bekant min födelsedag. Vaknade hos Stephanie vid havet, hon hade köpt sinnessjuka kanelbullar till oss. Pratade m mamma o pappa och Anna o Will, gick till havet, åkte till mission för brunch med nathalie, Julia, Rasmus och Therese. Åt på radish där jag o klara åt i oktober, det är verkligen så jävla bra. Drack rätt orimliga mängder mimosas, speciellt dom andra haha tror tre personer drack tre flaskor sista halvtimmen. Sen gick vi runt lite i mission, märkte snabbt att vi var för fulla för att gå i fina butiker så gick till en bar o fortsatte dricka istället. Sen gick vi till en annan bar o sen till en annan. Det var en väldigt bra födelsedag. Ångrar lite att vi inte åkte hem efter tredje baren pga sista va bara onödig, träffade några svenska snubbar som var så sjukt otrevliga aldrig varit med om liknande. Hade hopes up om att träffa min lilla lover boy också men visade ju sig att han var en fuck boy som alla andra så blev inget. Gör inte så mkt pga fick ju veta att han är 20 för ett tag sen lol,  haha men alltså han är så orimligt snygg. Aja. Skit i det. 


I måndags fixade vi massor, hämta hyrbil, väskor, sa hejdå, packa om etc sen körde jag nathalie o Julia till Yosemite. Med typ en halvtimme kvar insåg vi risken för björnattack och blev livrädda. Ville vända. Det var kolsvart och vi visste inte vad vi hade hade vänta. Men allt gick bra, campet va lagom stort, skitmysigt och det gick bra att sätta upp tält o allt i mörkret. Sånna jävla doers o fixers, klarar allt. Vandrade hela dagen efter, gick inte så långt men högt och länge. Var så härligt och sjukt vackert. Dagen efter gick vi bara en kort promenad längst en flod, var också sjukt fint. På eftermiddagen körde vi hem till berkan o lämnade Julia o körde vidare till monterey där vi stannade två nätter. Var på valsafari - såg valar!!!! 


I fredags körde vi highway 1 Monterey- Santa Barbara. Tredje gången jag kör den vägen, lite tröttsamt pga så jävla långsam men fortfarande slående vackert. Helt sjukt verkligen. Stannade först innan hearst castle och picknickar på ett litet fält, försökte åka upp till slottet men va för dyrt så körde vidare till morro bay/beach o sov lite på stranden och åt middag. Hann inte göra så mycket i Santa Barbara mer än att äta en sjukt god glass (lika god som smitten i SF vilket känns helt orimligt).
 Lämnade SB tidigt lördag för att köra till vegas där vi är nu. Var på bröllop i wedding chapel med Elvis igår. Var så jävla sjukt. Så kul. Tramsade runt sen hela kvällen på olika barer och hotellrum. Vet inte riktigt var vi var. Skulle sett weeknd men sålde slut. Var väldigt kul iaf, ibland sömnigt. Väldigt speciellt. Åkte vanlig limo och hummerlimo, men bästa var ändå vanliga taxin m kvinnan som svor konstant. Så jävla rolig. Jag vann en dansbattle också, första gången så nöjd. Träffade två riktgt gulliga o roliga tjejer i sista taxikön hem. Gud finns så många bra kvinnor i världen. Älskar det. Idag sov vi till 13 pga kom hem 5 och helt mörklagt rum. Har ätit frukost, packat och skickat in arbetsprover. Nu ligger vi vid poolen och ska snart möta upp hailey o co. Såg nyss hela feeling my self videon för första gången. Den är fan allt. ALLT. Ska leva mitt liv så närmsta veckorna. Det här kommer vara min livs bästa månad, so far förhoppningsvis. 

Puss hej , tips lägg till mig på snapchat. 

liv1 | | Kommentera
Upp