helfestligt

AH! jag kommer vara så tacksam över att ha ett skrivbord när jag kommer hem till Sverige! Får alltid kramp, myror, eller bara allmänt ont i hela kroppen för jag sitter/ligger på jobbiga sätt i sängen och skriver på min data. Men jag klagar inte, sängen här är sååå skön! Helt mjuk, världens skönaste kuddar och duntäcke, jag lever verkligen i en drömvärld här, nästan.
Idag så var alla sega, så jag lånade en beach cruiser och var ute o cyklade typ i 1 timme eller så, eller jag har faktiskt ingen aning om hur länge jag cyklade, jag cyklade jätttelångt längs stranden åt ett håll, sen kom jag på att jag skulle ju cykla tillbaka också, lite jobbigt.
När jag kom hem var det festligt värre här, Bob och en tjej var på besök, och chris var hemma. Vi alla åt bagels med Kyans mammas goda peach n strawberry jam, så gott! Sen kollade vi på Planet Earth, The Jungle! otroligt spännande, jävla konstiga djur det finns, och väldigt bra kameror finns det där ute, så sjukt bra inzoomningar, typ på spindeln med 10 ögon!
 
Vid femtiden gick vi (jag o fam Andersson) till ett Sushiställe inne i stadsstjärnan, och Kyan tog bilen, smart värre, så slapp vi gå hem liksom. Chris som tydligen är stammis på stället tipsade om alla goa saker, och hej vad vi beställde mat!! Helt sjukt mycket sushi! Eller faktiskt så beställde vi inte så mkt sushi, utan ngt som heter samashi (kanske inte alls), som är bara fisken, inte riset liksom. Och jag var ju ganska tvekis, eftersom det är råfisk, och jag gillar ju rullarna mest, så jag beställde lite californi rolls också, sen fick vi en sak i taget, och alla fick en liten bit fisk och sen fick vi in en ny sort. Jag har aldrig sett så snygg mat, upplägget var helt galet, varje sort va som ett konstverk, och konsistensen! Helt galet, så färsk och så god! helt galet, trodde verkligen att jag skulle vilja spy, eftersom det är rå fisk (igen) o hela den biten, men det var så gott så gott! Fick bara kvälvningar ett par gånger, men det var mest för att jag var så mätt. sen jasmintea och efterrätt på det, en kort promenad, en färgetur till o från Balboa Island, på vägen till bilen såg Alex en glassbar så han tyckte att vi skulle köpa glass, sagt o gjort. Känns som att jag inte kommer behöva äta tills nästa år (haha, roligt).
Men det var hur som helst en toppen kväll!!
Imorn hoppas jag på lite styling hjälp, kanske lite snabb shopping, sen fest hos Bob med Chris, Alex o Kyan.
Arne "so will it be just friends or a big party?"
Chris "probably a big party"
Arne "okey"
Chris" yeah, the cops will probably come, yeah"
bra, får väl springa ut bakvägen eller ngt. för
1, får jag inte vara på fester där folk dricker
2, får jag inte resa från min familj på högtider
3, får jag inte lämna Texas ensam innan slutet av Januari
Men det blir nice :)
liv1 | | 2 kommentarer
Upp