Riri o co

 
Är ju uppenbarligen ett par dagar sen men hörde denna första gången idag, och ba "är det här... ja det måste vara.."  har ju sett bilderna på dessa tre en tid nu men inte riktigt fattat att dom gjort en låt utan trodde nog bara att riri hade lagt ngn liten vers på only one. Så kul att Paul McCartney har börjat jobba med massor coola artister, hörde att Lady Gaga är up next. Älskar också alla som twittrar om att han ska va tacksam pga kommer bli känd nu via kanye, ppl be young asså. Som alla som twittrade "vem e detta nya stjärnskott" när Missy Elliot joinade Katy Perry på super bowl i söndags. lol. 
 
 
Inte sett den här videon heller, den är fin, men lite konstig ibland när dom har kvar ljudet från inspelningen, trodde det var ngn dålig parodi först men icke. Alltså hur gullig e North?? Åh alla dessa stjärnor som kapitaliserar på sina barn, så dumt men också så glad att jag får ta del av det. 
 
För övrigt försöker jag lära mig att speed reada, går verkligen inte så himla bra men försöker iaf. Har liksom inte tid att läsa 200 sidor i veckan om det ska ta typ en timme att läsa 10 sidor. Sen är ju nästa problem det här med fokus. Hela detta inlägget orsakades av att jag tog snabb paus för att kolla snabbchat -> fått snap av Martin om Riris eye roll i denna videon -> kolla hela videon -> måste blogga om den -> måste blogga om annan video också. wiiee hjärnan. 
 
liv1 | |
#1 - - Julia Lev:

Älskar Kanye och Kim och Nori och Rihanna, så finns inget annat

Upp